Divorce Coaching: un bon divorci és possible

No hem d’acceptar com inevitable que, en un divorci, s’hagi de mostrar el pitjor d’un mateix. La ruptura és només un fotograma de la nostra vida. De la manera com actuem en aquest moment de fragilitat i inestabilitat depèn la continuació de la pel·lícula. Fer-ho en solitud és difícil. Per això, eines com el Divorce coaching esdevenen imprescindibles.

El Divorce Coaching, un acompanyament emocional i legal alhora

El divorce coaching ofereix suport en els diferents moments d’una ruptura. És un espai de seguretat i suport on la persona no és jutjada ni per allò que sent ni per allò que fa. En un procés de divorce coaching, s’ofereix un espai per integrar la pèrdua, i viure de ple el procés de transició i canvi com una oportunitat de creixement. El divorce coaching no deixa de banda la dimensió econòmica-legal del divorci, sinó que ofereix eines per a resoldre aquests aspectes, sense trampes emocionals, i prioritzant la protecció dels fills i les filles.

El nostre despatx forma part de DIVORCECOACHING.CAT , un espai d’acompanyament amb eines de suport, total confidencialitat i accessibilitat. Un lloc des d’on ajudar-te si estàs dubtant o bé si ja has pres la decisió sobre la teva relació de parella. Amb un equip de professionals disposats a caminar amb tu perquè puguis aconseguir allò que realment desitges. Entra a la nostra web per saber-ne més.

 

Vols saber com et podem ajudar?

No dubtis en contactar amb nosaltres. Ens agradarà poder-ne parlar!

Divorce coaching

Beneficis del Divorce Coaching

Advocats de família

El divorce coaching, ajuda a conèixer i reconèixer les trampes emocionals que ens obstaculitzen el prendre les decisions de forma adequada.

El divorcecoaching fomenta que sigueu protagonista del vostre divorci, tenint el control del procés, amb les eines oportunes per gestionar-lo.

El divorci coaching ajuda a decidir amb el màxim d’informació, estudiant alternatives i avaluant les millors opcions per resoldre el divorci.

El divorcecoaching ajuda a prendre decisions reflexionades i ben estudiades, això estalviarà a la llarga diners i temps.

El divorci coaching, ajuda en el pas pel dol de la ruptura, i en la entrada al següent capítol d’una nova vida.

Vols saber com et podem ajudar?

Programa una visita o fes-nos una trucada

Podem concertar una visita per escoltar la teva situació i oferir-te el millor assessorament en funció de les teves necessitats. Posem tot el nostre equip d’experts al teu abast. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Moments en que el Divorce Coaching esdevé una gran ajuda

El pre-divorci

Prendre la decisió de trencar amb la parella, causa molta incertesa, i molta inseguretat. La falta d’informació provoca desconfiança i por, les emocions dificulten veure clar i entendre exactament allò que està passant, sorgeix la culpabilitat, la tristesa o l’angoixa, i en aquest moment és vital una mà estesa.

Un divorce coach ajuda a detectar les dificultats i els obstacles, facilita l’avaluació de les conseqüències de la decisió sense pors, guia en la planificació de la nova vida i acompanya la deliberació sobre la decisió, enfocant-se en allò més transcendent i acompanyant cap a l’objectiu.

Durant el divorci

Quan es fa efectiu el trencament, s’inicia el procés de divorci. S’ha de buscar un nou habitatge, s’ha de repartir el temps dels fills i filles, hi ha un empobriment econòmic, s’han de prendre decisions de caire econòmic i legal, un munt d’ inputs que s’han de resoldre i als que cal fer front.

En aquest moment, el Divorce coach, és un espai de seguretat, de suport, i de creixement, ajudant en la nova organització vital, donant suport en les decisions a prendre, com per exemple l’elecció dels professionals més adients per a cada situació (advocats/des, mediadors/es, psicòlegs/es o assessors fiscals.) i donant sentit, interpretant i desxifrant, allò que està passant, especialment en el procés legal.

El post divorci

Un cop travessat el túnel del procés de divorci, la vida continua. Els fills i les filles, les noves parelles, les noves relacions familiars, l’ex-parella…

A vegades no és fàcil d’encaixar de nou totes les peces del puzzle, per això el Divorce Coach facilita eines per a les relacions amb els fills, i per relacionar-se de forma saludable amb l’ex-parella, i si cal, per encarar positivament les noves relacions des d’allò viscut i après.