Advocats de dret de família

Som advocats especialitzats en família, infància i adolescència. Ens dediquem al dret de família per vocació i amb entusiasme.

La nostra experiència, en dóna el convenciment que les ruptures i els conflictes familiars han de ser acompanyats per advocats/des especialistes. El coneixement de dret civil i processal són indispensables, així como de la fiscalitat del divorci o de les derivades contractuals i patrimonials que pot comportar. Coneixem l’Administració i el dret administratiu relacionat amb la matèria amb profunditat. Tenim una formació i un coneixement intens de la matèria, per saber orientar les decisions legals, amb coneixements estratègics i plantejaments legals sòlids.

Treballem de forma acurada, tenim més de 25 anys d’experiència i una formació especialitzada i continuada en dret de família, així com en totes aquelles àrees necessàries per a completar l’atenció integral al nostres clients. Els nostres professionals tenen una extensa carrera tant en l’exercici de l’advocacia com en altres àrees del dret o de la gestió pública.

ESPECIALITATS

Divorcis de mutu acord

Divorci col·laboratiu

Separacions

Acords matrimonials

Trencaments parelles de fet

Custòdia i plans de parentalitat

Famílies monoparentals

Famílies homoparentals

Maternitat subrogada

Coaching per superar la ruptura

Coaching per ajudar en la decisió del divorci

Mediació familiar

Modificacions de sentència

Testaments

Controvèrsies sobre els fills

Resolució alternativa de conflictes

Advocats de família