Advocats de dret de família

Som advocats especialitzats en família, infància i adolescència. Ens dediquem al dret de família per vocació i amb entusiasme.

La nostra experiència, en dóna el convenciment que les ruptures i els conflictes familiars han de ser acompanyats per advocats/des especialistes. El coneixement de dret civil i processal són indispensables, així como de la fiscalitat del divorci o de les derivades contractuals i patrimonials que pot comportar. Coneixem l’Administració i el dret administratiu relacionat amb la matèria amb profunditat. Tenim una formació i un coneixement intens de la matèria, per saber orientar les decisions legals, amb coneixements estratègics i plantejaments legals sòlids.

Treballem de forma acurada, tenim més de 25 anys d’experiència i una formació especialitzada i continuada en dret de família, així com en totes aquelles àrees necessàries per a completar l’atenció integral al nostres clients. Els nostres professionals tenen una extensa carrera tant en l’exercici de l’advocacia com en altres àrees del dret o de la gestió pública.

ESPECIALITATS

Divorcis de mutu acord

Divorci col·laboratiu

Separacions

Acords matrimonials

Trencaments parelles de fet

Custòdia i plans de parentalitat

Famílies monoparentals

Famílies homoparentals

Maternitat subrogada

Tuteles

Incapacitats

Adopcions i acolliments

Modificacions de sentència

Testaments

Controvèrsies sobre els fills

Oposicions a resolucions de DGAIA

Advocats de família