Un cap de setmana per gaudir i créixer en parella.

Cada parella configura un petit món, el seu món, on hi ha moments d’amor, de connexió, d’il·lusió, i també moments de distanciament, de decepció i d’amargor. Ens estimem però amb l’amor no n’hi ha prou: construir i gestionar una relació constitueix un viatge que requereix habilitats, esforç i dedicació.

La relació de parella ha de ser un camí de creixement i aprenentatge comú, i no una gàbia que ens impedeix evolucionar o ens encadena a una rutina desmotivadora.

Aquestes estades de cap de setmana estan dissenyades per a parelles que volen oferir-se un espai d’intimitat, de profunditat per retrobar-se, lluny de les exigències del dia a dia. Un espai per descansar conjuntament i -per què no- gaudir de la relació en totes les seves dimensions.

Es un espai de reflexió i consciencia per a les parelles que volen gaudir d’una relació sana i feliç, lliure de aquestes discussions cícliques que roben el temps i l’energia. Ofereix eines per entendre i sortir dels bucles on ens atrapem i dels que és tan difícil sortir. Abordem com gestionar les divergències, els moments de tensió i desamor. Permet que sigui possible tornar a connectar amb la intimitat i la tendresa que és essencial per a una vida en parella harmoniosa.

Aquestes escapades de cap de setmana també són en si mateixes una experiència. Es desenvolupen a una casa rural preciosa, equipada amb totes les comoditats inclosa una zona wellness, amb una sauna i un jacuzzi. Durant aquest retir ens acompanyarà un cuiner de reconegut prestigi que cuinarà per nosaltres durant tot el cap de setmana.

Retirs en parella amb la Mon i en Guy

Sobre nosaltres

En Guy i la Mon, són professionals amb una llarga experiència en el camp del creixement personal, de les parelles, relacional i organitzacional i són dues persones expertes en gestió de conflictes.

En Guy és instructor en mindfulness i meditació i és un estudiós de l’espiritualitat laica. La Mon és practicant de ioga i mediadora. Tant l’una com l’altre us acompanyaran amb pràctiques de presència i presa de consciencia, relaxació, meditació, coaching i algunes tècniques amenes de Tantra espiritual.

Contacteu per saber la propera data.

Si voleu més informacio, saber preus o reservar plaçes, envieu-nos un missatge a info@montur.cat o fer-ho per Whatsapp al (+34) 618 926 726

El Masover de Cal Circuns